Ανάπτυξε την επιχείρηση σου με την πιο αποτελεσματική ομάδα

Συνεργάσου με μια αποτελεσματική ομάδα που παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις κοινό, να αυξήσεις την επισκεψιμότητα, να συνδεθείς με νέους πελάτες και να μεγιστοποιήσεις τις μετατροπές.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
hero-img
Shape
Shape
Shape
Shape
Shape
Shape

Υπηρεσίες Digital Marketing

Όλες οι λύσεις μας μάρκετινγκ προσαρμόζονται στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου, ώστε πάντα να έχεις τον έλεγχο των αποτελεσμάτων.

Έρευνα

Συλλέγουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση σου, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που θέλεις να προσφέρεις και στη συνέχεια διεξάγουμε έρευνα στο διαδίκτυο για να αποφασίσουμε και να σου προτείνουμε ποια θα είναι η ιδανική στρατηγική μάρκετινγκ για την επιχείρηση σου.

hero-img
hero-img

Ανάλυση επιχείρησης

Για να μπορέσουν να γίνουν οι διαφημιστικές καμπάνιες και να φέρουν πραγματικά αποτελέσματα, θα πρέπει να βελτιωθεί η παρουσία σου στο ίντερνετ ή να δημιουργηθεί κάτι από την αρχή. Αναλύουμε την υφιστάμενη εικόνα της εταιρίας σου και κάνουμε ότι είναι απαραίτητο τεχνικά ώστε να βελτιωθεί το digital κομμάτι της επιχείρησής σου.

Email Marketing

Πελάτες έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την εταιρεία ή τα προϊόντα/υπηρεσίες σου και έχουν συμπληρώσει σε φόρμα επικοινωνίας τα προσωπικά τους στοιχεία. Η εταιρεία σου έτσι, μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντική χρήση και να ενημερώνει για νέα, δράσεις αλλά και για τυχόν προσφορές προϊόντων. Να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των ανθρώπων προτιμούν να μαθαίνουν νέα ενός brand μέσω ενημερωτικού δελτίου, γεγονός που δείχνει την αναγκαιότητα για μία engaging email στρατηγική μάρκετινγκ.

hero-img
hero-img

Διαφημιστικές καμπάνιες

Διαφημίσεις στο Facebook ή Instagram; Διαφημίσεις στο Google (Google Ads); Μήπως και τα 2 ή και αλλού;
Κατόπιν έρευνας, προτείνουμε τι είναι καλύτερο για εσένα και την επιχείρηση σου, ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα με το λιγότερο δυνατόν κόστος, και όσο πιο σύντομα είναι εφικτό.

Ανάλυση αποτελεσμάτων

Με την ολοκλήρωση των εργασιών μας, σου παρουσιάζουμε σε μια απλή και κατανοητή μηνιαία αναφορά τα αποτελέσματα μας, όπως επισκεψιμότητα σελίδας, απόκτηση νέων πελατών και άλλα χρήσιμα στατιστικά στοιχεία. Με το τρόπο αυτό, θα έχεις πάντα τον έλεγχο της απόδοσης των εργασιών μας.

hero-img

Ολοκληρωμένες εργασίες Digital Marketing

Στόχος μας είναι η επιτυχία της επιχείρησης σου στο ίντερνετ, για αυτό και διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη διαφημιστική σου προώθηση.

PPC - Pay per click

PPC - Pay per click

Η διαχείριση κάθε καμπάνιας πληρωμής με κλικ βασίζεται σε χρόνια έρευνας και ανάλυσης, για την καλύτερη κατανόηση των χρηστών του διαδικτύου και των διαφορετικών ομάδων κοινού. Έχουμε δημιουργήσει εκστρατείες PPC σε διάφορους κλάδους και σε παγκόσμιες αγορές, παρέχοντας την εξειδικευμένη μας γνώση για ανταποδοτικές μετατροπές. Αναφέρουμε σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα κάθε εκστρατείας μας, για να δείξουμε στους πελάτες μας την αξία που λαμβάνουν από τις υπηρεσίες μας, ενώ παρακολουθούμε συνεχώς την απόδοση σε βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα χρονοδιαγράμματα.

Social Media - B2C

Social Media - B2C

Οι περισσότερες επιχειρήσεις στο ίντερνετ δεν λαμβάνουν την πραγματική αξία που προσφέρουν τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτά μπορούν να είναι ταυτόχρονα μια πηγή δημιουργίας νέων πελατών και μια στρατηγική αύξησης αναγνωρισιμότητας της εταιρείας σας. Οι καμπάνιες μάρκετινγκ, που δημιουργούμε στα κοινωνικά δίκτυα, γίνονται με γνώμονα τη δημιουργία νέου κοινού και διατήρηση του υφιστάμενου, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το κοινό σας θα παραμείνει συντονισμένο στο εταιρικό σας μήνυμα, αλλά και να σας ακολουθεί συνεχώς με ενδιαφέρον, πέρα από το αρχικό σημείο σύνδεσης.

Video Marketing

Video Marketing

Τα επαγγελματικά βίντεο στο διαδίκτυο είναι συναρπαστικά, συναφή και αποτελεσματικά για την δημιουργία εμπιστοσύνης με τους πελάτες σου. Στη GroovyGenie, γνωρίζουμε τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα απλό και ποιοτικό βίντεο στη διεύρυνση του πελατολογίου σου. Το κόστος για προσαρμοσμένες υπηρεσίες παραγωγής βίντεο ξεκινά από € 300 και είναι πλήρως διαφανής – πάντα θα γνωρίζεις ακριβώς πού πηγαίνουν τα χρήματά σου. Για περισσότερες πληροφορίες, συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας μας για προσφορά!

Conversion Optimization

Conversion Optimization

Όση κίνηση και να έχει η σελίδας σου, αυτό δεν σημαίνει τίποτα αν αυτή δεν μετατρέπεται σε πελάτες ή πωλήσεις. Η βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπής αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι του ψηφιακού μάρκετινγκ και είναι αυτό που γνωρίζουμε καλά εδώ στη GroovyGenie. Το κόστος για τις υπηρεσίες μας CRO ξεκινά από € 200 / μήνα και είναι 100% διαφανής – πάντα θα γνωρίζεις ακριβώς πού πηγαίνουν τα χρήματά σου. Διάβασε παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες ή συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας μας για προσφορά!

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization

Η βελτιστοποίηση στις σελίδες περιλαμβάνει την μεθοδική ενημέρωση της ιστοσελίδας σου, ώστε να αυξηθεί η προβολή της, αλλά και να φαίνεται ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης των προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρεις. Το SEO μάρκετινγκ απαιτεί σημαντικό χρόνο και δεξιότητες για την παραγωγή ανταγωνιστικής στρατηγικής για την ψηφιακή αγορά. H GroovyGenie διεξάγει έναν ολοκληρωμένο έλεγχο στη σελίδα σου, ώστε να κατανοήσουμε τις λέξεις-κλειδιά που στοχεύουν τον ιστότοπο σου, την ποιότητα του περιεχομένου του και τις στρατηγικές εσωτερικής σύνδεσης σελίδων, με στόχο τη βελτίωση και καλύτερη απόδοση του SEO.

Email Marketing

Email Marketing

Θα φροντίσουμε το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιχείρηση σου. Θα διαχειριστούμε τις καμπάνιες σου και θα διασφαλίζουμε ότι το περιεχόμενο των email σου είναι κορυφαίο, αλλά και ότι ενθαρρύνει τους χρήστες να επισκέπτονται τη σελίδα σου με σκοπό την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών σου. Οι υπηρεσίες διαχείρισης μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνουν τόσο τη δημιουργία, όσο και την εξατομίκευση περιεχομένου. Θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις ένα πακέτο εκστρατείας που να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σου.

Γιατί GroovyGenie

Στόχος μας είναι η επιτυχία σου, για αυτό και είμαστε πάντα δίπλα σου. Αναλύουμε και σχεδιάζουμε το σχέδιο μάρκετινγκ σου ανάλογα με τις τωρινές, αλλά και μελλοντικές σου ανάγκες, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου, σήμερα και αύριο.

man man man man

Σου προτείνουμε αυτό που χρειάζεσαι

Από μια ποικιλία διαφημιστικών εργαλείων και σημείων προώθησης, επιλέγουμε τα εργαλεία και τα σημεία που θα σου προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Έλεγχος και αποδοχή έργου

Ελέγχουμε διεξοδικά τις απαιτήσεις σου για να επαληθεύσουμε ότι μπορούμε να παραδώσουμε το διαφημιστικό σου πλάνο, ενημερώνοντας σχετικά με το κόστος και το χρονικό πλαίσιο ολοκλήρωσης του.

Έναρξη εργασιών

Με την παραλαβή της παραγγελίας σου, η ομάδα μας θα ξεκινήσει αμέσως να εργάζεται για το διαφημιστικό σου πλάνο. Θα σε κρατήσουμε σε πλήρη ενημέρωση καθ 'όλη τη διάρκεια των σταδίων της εφαρμογής των ενεργειών.

Υποστήριξη

Με την ολοκλήρωση του πλάνου, η συνεργασία μας δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να σε υποστηρίζει με ευέλικτα διαφημιστικά προγράμματα που διαθέτουμε.

Πακέτα Digital Marketing

Προσφέρουμε ολοκληρωμένα διαφημιστικά πακέτα, χωρίς επιπλέον έξοδα ή κρυφές χρεώσεις. Πληρώνεις μόνο όσα αναφέρονται εδώ. Έχουμε πολλές λύσεις μάρκετινγκ για κάθε μέγεθος επιχείρησης και προϋπολογισμού, για να βοηθήσουμε την εταιρεία σου να αναπτυχθεί και να κερδίσει περισσότερα.

350 / μήνα

DIGITAL MARKETING

Ξεκίνησε τη προώθηση της επιχείρησης σου

 • Ρύθμιση και βελτιστοποίηση Social Media σελίδων
 • Συλλογή/έρευνα/ανάλυση της επιχείρησης
 • Δημιουργία στρατηγικού πλάνου
 • Ανάλυση αναζητήσεων του κοινού σας
 • Δημιουργία διαφημιστικών εκστρατειών
 • Ορισμός και ρύθμιση KPIs
 • Email marketing
 • Video marketing
 • Conversion optimisation
 • Μηνιαία αναφορά αποτελεσμάτων
650 / μήνα

DIGITAL MARKETING & SEO

Δυναμική προώθηση της εταιρίας σου

 • .
 • .
 • .
 • Όλες οι εργασίες του πακέτου Digital Marketing
 • Όλες οι εργασίες του πακέτου SEO
 • Ολοκληρωμένος σχεδιασμός online marketing
 • για την επιχείρηση σου
 • .
 • .
 • .

Αίτημα για Digital Marketing

Επίλεξε το οικονομικό πακέτα για το Digital Marketing της ιστοσελίδας σου και συμπλήρωσε τα στοιχεία επικοινωνίας σου.

  Πλάνο που σε ενδιαφέρει: DIGITAL MARKETINGSEODIGITAL MARKETING & SEO