Επικεντρωθείτε μόνο στην εκπαίδευση.

Το ControlSchool είναι απαραίτητο για την οργάνωση στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, κέντρα κατάρτισης, κέντρα ξένων γλωσσών, για σχολές χορού ή μουσικής και για καθηγητές ιδιαίτερων.

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ
hero-img
Shape
Shape
Shape
Shape
Shape
Shape

Εύκολη και Άμεση πρόσβαση

Μέσα από ένα όμορφο και εύκολο περιβάλλον διαχείριζεσαι ολο το πρόγραμμα των μαθημάτων, τους καθηγητές, τους μαθητές, τα έσοδα και έξοδα και άλλα!

hero-img
hero-img

Πρόσβαση από παντού

Μπορείς να έχεις πρόσβαση στα δεδομένα σου κάθε στιγμή και από όλες τις συσκευές όπως επίσης και να παρακολουθείς τη πρόοδο των μαθητών σου, ή να δημιουργήσεις εργασία για το σπίτι ή και online διαγωνίσματα!

ΕΥΚΟΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Λειτουργίες με βάση τον τύπο χρήστη

Ενδυνάμωσε τη σχέση σου με τους μαθητές και το προσωπικό σου, και εξόπλισε την επιχείρηση σου με ένα πανίσχυρο εργαλείο.

 • Ειδοποιήσεις σε κινητά
 • Παρουσιολόγιο
 • Πρόγραμμα τάξης ανα μάθημα
 • Παρουσιολόγιο προσωπικού
 • Κέντρο πολυμέσων
 • Διαχείριση υπαλλήλων
 • Λίστα ημερολογίου ανα καθηγητή και τάξη
 • Διαχείριση βιβλιοθήκης (λίστα, επιστροφές, κρατήσεις κτλ)
 • Διαχείριση τμημάτων ανα υπάλληλο
 • Διαχείριση μαθητών (ανα κατηγορίες και τάξεις)
 • Σύνδεση γονέων με μαθητές
 • Αρχείο και διαχείριση βαθμών
 • Online διαγωνίσματα και εργασίες
 • Διαχείριση εσόδων-εξόδων (σε όλους τους τομείς ξεχωριστά)
 • Πίνακας ανακοινώσεων
 • Διοικητικές εργασίες
img img img

Ο καλύτερος σου συνεργάτης

Δημιουργήσαμε μια μοναδική πλατφόρμα ειδικά για τα φροντιστήρια και εκπαιδευτικά κέντρα με τη λογική να είναι απλή και εύκολη στους χρήστες, ενώ παράλληλα να είναι προσβάσιμη από παντού, κάθε στιγμή.

Επικοινωνησε μαζι μας
hero-img
image
image

Κάνε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο

Το ControlSchool είναι ένα σύστημα διαχείρισης (CRM), που προσφέρει με το πιο απλό, εύκολο και οικονομικό τρόπο ότι χρειάζεται ένα φροντιστήριο, μια εκπαιδευτική σχολή ή καθηγητής ιδιαίτερων μαθημάτων.

Πλήρης κάλυψη

Η πλατφόρμα είναι έτοιμη προς χρήση, με τη δική σου εταιρική σήμανση και ρύθμιση, χωρίς πρόσθετο κόστος ή άλλες κρυφές χρεώσεις. Απλά, συμπλήρωσε τα απαραίτητα στοιχεία και εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα.

Λογιστήριο

Δημιούργησε αυτόματα τιμολόγια, δες υπόλοιπα λογαριασμών, έξοδα φροντιστηρίου, εισπράξεις, μισθοδοσία και πολλά ακόμα. Κράτησε τα οικονομικά σου στοιχεία ασφαλή και τακτοποιημένα σε ένα μέρος.

Βιβλιοθήκη

Δημιούργησε τη δική σου online βιβλιοθήκη με βιβλία, σημειώσεις, case studies και άλλο εκπαιδευτικό υλικό. Μοιράσου τη βιβλιοθήκη με τους μαθητές σου χωρίς κόστος και με πρόσβαση από παντού, κάθε στιγμή.

Πρόγραμμα Σπουδών

Η γραμματεία έχει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλο το πρόγραμμα των μαθημάτων, τους καθηγητές, τους μαθητές, να καταχωρεί πληρωμές και γενικά να διαχειρίζεται ότι θέλει μέσα από ένα απλό και όμορφο περιβάλλον.

Επικοινωνία

Η πιο εύκολος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μαθητών και φροντιστηρίου ή ακόμα και μεταξύ του προσωπικού. Μοιραστείτε αρχεία, εργασίες για το σπίτι ή στείλε ενημερωτικά μηνύματα.

Τύπος χρήστη

Η πλατφόρμα μας προσφέρει τη δημιουργία απεριόριστων χρηστών, ενώ οι διαθέσιμοι τύποι χρήστη, με ανάλογα δικαιώματα είναι: Διαχειριστής, Καθηγητής, Μαθητής, Γονέας, Γραμματεία και Λογιστής.

Πρόγραμμα εκπαιδευτικού

Οι καθηγητές μπορούν να βλέπουν τις τάξεις, το πρόγραμμα, το ιστορικό του κάθε μαθητή ξεχωριστά, να δημιουργεί εργασίες και σημειώσεις ακόμα και να διεξάγει online διαγωνίσματα.

Ανακοινώσεις

Ο Πίνακας ελέγχου κάθε χρήστη θα ενημερώνει αυτόματα το χρήστη για κάθε νέα ανακοίνωση, εκδήλωση ή μήνυμα από τη σχολή ή το καθηγητή.

Προφίλ χρήστη

Κάθε μαθητής, καθηγητής, γραμματεία και υπόλοιπο προσωπικό έχει το δικό του προφίλ χρήστη στη πλατφόρμα, ώστε κάθε χρήστης να έχει πρόσβαση μόνο στις πληροφορίες που χρειάζεται.

Δοκιμάστε το ΔΩΡΕΑΝ

Δες όλες τις δυνατότητες και λειτουργίες του CRM μας χωρίς καμία υποχρέωση. Κάνε χρήση των παρακάτω λογαριασμών χρήστη για να δοκιμάσεις το ControlSchool:

Για να μπείτε ως γραμματεία
Όνομα χρήστη: demo κωδικός: demo

Για να μπείτε ως καθηγητής
Όνομα χρήστη: kathigitis κωδικός: demo

Για να μπείτε ως μαθητής

Όνομα χρήστη: mathitis κωδικός: demo

Απόκτησε σήμερα το ControlSchool

Έχουμε μια απλή ετήσια συνδρομή για τη χρήση της πλατφόρμας, χωρίς άλλες πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις. Για να την αποκτήσεις, θα χρειαστεί να αγοράσεις μια (1) άδεια χρήσης και την ετήσια συνδρομή τεχνικής υποστήριξης.

shape
shape
shape
shape
350 / -

Άδεια Χρήσης Λογισμικού

Απόκτησε την άδεια χρήσης του λογισμικού χωρίς περιορισμό αριθμού χρηστών

 • Απεριόριστος αριθμός χρηστών
 • Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος
 • Εγκατάσταση & αρχικές ρυθμίσεις λογισμικού
 • Δωρεάν domain portal για το λογισμικό

* Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν το 24% Φ.Π.Α. – Διαβάστε τους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη σελίδα με τις Συχνές Ερωτήσεις

Απόκτησε σήμερα το ControlSchool

Συμπλήρωσε τα στοιχεία επικοινωνία σου στην παρακάτω φόρμα για να σε ενημερώσουμε για τις όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας.