Συχνές ερωτήσεις

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας

 • Τι θα χρειαστώ για να ξεκινήσω την προβολή της επιχείρησης μου στο ίντερνετ;

  Για την έναρξη προβολής της επιχείρησης σου στο ίντερνετ θα χρειαστούν 3 βασικά πράγματα: ένα domain της αρεσκείας σου ή με την ονομασία της επιχείρησης σου, ένα χώρο φιλοξενίας για την ιστοσελίδα σου, και την δημιουργία μιας ιστοσελίδας. Όλα αυτά βέβαια στα παρέχει η GroovyGenie ώστε να μην χρειάζεται να χάνεις χρόνο στην εύρεση καλύτερης λύσης.

 • Τι υλικό θα χρειαστεί να έχω έτοιμο για την κατασκευή της σελίδας μου;

  Αν πρόκειται για μια απλή επαγγελματική ή εταιρική σελίδα, το μόνο που θα χρειαστεί είναι τα κείμενα και ίσως κάποιες φωτογραφίες που θα ήθελες να τοποθετήσουμε. Στην περίπτωση που του eshop, εκεί θα χρειαστεί να έχεις καλές και καθαρές φωτογραφίες των προϊόντων σου, όπως και έτοιμη σύμβαση με την Τράπεζα της επιλογής σου για την αποδοχή πληρωμών μέσω πιστωτικών καρτών. Για όλα τα υπόλοιπα, θα φροντίσουμε εμείς, εδώ στην GroovyGenie.

 • Πόσες υποσελίδες μπορώ να έχω στην εταιρική μου σελίδα;

  Στην περίπτωση της εταιρικής σελίδας, δεν υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό σελίδων που μπορεί να έχεις. Αρκεί, η κάθε σελίδα να έχει μοναδικό υλικό και περιεχόμενο, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να έχει μια άνετη και ουσιώδη περιήγηση.

 • Δεν διαθέτω λογότυπο ή δεν έχω κάποια εταιρική ταυτότητα. Μπορώ να έχω εταιρική σελίδα;

  Αν δεν έχεις λογότυπο ή η επιχείρηση σου δεν διαθέτει εταιρική ταυτότητα, μην ανησυχείς! Η ομάδα της GroovyGenie θα σου προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που θα χρειαστεί η σελίδα σου, ώστε να αποκτήσεις μια μοναδική και όμορφη παρουσίαση της επιχείρησης σου στο ίντερνετ.

 • Πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν αλλαγές στην σελίδα μου μετά την ολοκλήρωση της;

  Σε όλες μας τις κατασκευές, προσφέρουμε στον ιδιοκτήτη της σελίδας την δυνατότητα να μπορεί να τροποποιεί ανά πάσα στιγμή την σελίδα του. Άλλωστε, σε όλους μας τους πελάτες προσφέρουμε εκπαίδευση της πλατφόρμας όπου έχει στηθεί η σελίδα, ώστε να έχουν τον έλεγχο βασικών μελλοντικών αλλαγών, μειώνοντας με αυτό το τρόπο το κόστος ιδιοκτησίας μιας ιστοσελίδας.

 • Παρέχετε κάποια εγγύηση καλής λειτουργίας της ιστοσελίδας μου;

  Ένας από τους βασικούς μας κανόνες λειτουργίας της εταιρίας μας είναι η παροχή εγγύησης καλής λειτουργίας και φόρτωσης σελίδας σε όλους τους πελάτες μας. Για αυτό και για κάθε κατασκευή ή εργασία που προσφέρουμε, συνοδεύεται με την προσωπική μας εγγύηση σωστής λειτουργίας.

Συχνές ερωτήσεις για το Digital Marketing

 • Σε ποια μέσα μπορώ να διαφημίσω την επιχείρηση μου;

  Σήμερα υπάρχουν πολλά μέσα και χώροι για την προώθηση της επιχείρησης σου. Το ζήτημα είναι ποιο ή ποια από αυτά τα διαθέσιμα κανάλια είναι ιδανικά για εσένα. Εδώ στην GroovyGenie, θα διεξάγουμε έρευνα και ανάλυση, προτείνοντας τη σωστή στρατηγική μάρκετινγκ για την επιχείρηση σου.

 • Πόσα χρήματα χρειάζομαι για να ξεκινήσω διαφημιστικές καμπάνιες;

  Ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν υπάρχει. Το ζήτημα είναι να επενδύσεις εκείνο το ποσό, ώστε να λάβεις την ανταποδοτική απόδοση των διαφημίσεων σου, δηλαδή μετατροπές, είτε λέγονται αυτές πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών σου, είτε επικοινωνία και εκδήλωση ενδιαφέροντος προς την επιχείρηση σου. Στην GroovyGenie, έχουμε πάντα γνώμονα την κατάσταση της αγοράς, και για αυτό δεν θα σου προτείνουμε ποτέ προϋπολογισμούς πάνω από τις δυνατότητες σου.

 • Για πόσο καιρό μπορώ να τρέχω τις διαφημίσεις μου;

  Ο ελάχιστος και μέγιστος χρόνος μιας διαφημιστικής καμπάνιας εξαρτάται από το τύπο της διαφήμισης και το κοινό που απευθύνεται. Εμείς, θα συλλέξουμε τα στοιχεία και θα σου προτείνουμε τη καλύτερη δυνατή επιλογή διάρκειας και κόστους διαφήμισης.

 • SEO, social media διαφημίσεις, Adwords ή Newsletter; Τι να επιλέξω;

  Όλα αυτά τα εργαλεία είναι χρήσιμα και μερικά απαραίτητα για την σωστή και καλύτερη προώθηση της επιχείρησης σου. Ποια θα χρησιμοποιηθούν ή ποια είναι καλύτερα για εσένα, μπορούμε να το αποφασίσουμε μαζί, έπειτα από την σχετική έρευνα που θα πραγματοποιήσουμε, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα με τα σωστά εργαλεία.

 • Για πόσο καιρό μπορώ να επιλέξω τα πακέτα Digital Marketing που προσφέρετε;

  Προτείνουμε η ελάχιστη διάρκεια για τις διαφημιστικές καμπάνιες, εκτός του SEO, να είναι τουλάχιστον 2-3 μήνες, ώστε να μπορέσουμε να συλλέξουμε, να τροποποιήσουμε και να αναπτύξουμε πιο σωστά τις διαφημίσεις σου. Αναφορικά για το SEO, που είναι μια αρκετά εξειδικευμένη εργασία, προτείνουμε μια ελάχιστη περίοδο 4-6 μηνών, μια και η εμφάνιση των αποτελεσμάτων είναι πιο μακροπρόθεσμη σε σχέση με άλλες πρακτικές.

 • Τι θα χρειαστεί να έχω για να ξεκινήσω τις διαφημιστικές μου εκστρατείες;

  Το μόνο που χρειαζόμαστε από σένα είναι η αποδοχή της συνεργασίας μας. Η ομάδα μας θα αναλάβει όλες τις διαδικασίες για την ρύθμιση, κείμενα και φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν για τις καμπάνιες σου.

Συχνές ερωτήσεις για τα CRM (Λογισμικό Διαχείρισης Πελατών)

 • Πόσο ασφαλής είναι η συναλλαγή μου και η χρέωση;

  Για τη δική σας ασφάλεια, παρέχουμε όλους τους τρόπους πληρωμής της υπηρεσίας μας μέσω PayPal. Όλες οι πληρωμές επεξεργάζονται μέσω της υψηλής ασφάλειας πλατφόρμας πληρωμών PayPal.

 • Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου και πότε?

  Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή στο λογαριασμό σας. Μόλις ακυρωθεί η συνδρομή, δεν θα χρεωθείτε τον επόμενο μήνα. Θα συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας μέχρι να λήξει η τρέχουσα συνδρομή σας.

 • Πόση διάρκεια έχει η συνδρομή;

  Προς το παρόν, προσφέρουμε μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να ακυρώσετε τον μηνιαίο λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή χωρίς άλλη υποχρέωση. Για όσους μήνες πληρώνεται η συνδρομή σας, θα είναι ενεργοποιημένη και η υπηρεσία.

 • Πόσοι χρήστες μπορούν να κάνουν χρήση της συνδρομής μου;

  Η υπηρεσία προσφέρει την άδεια λειτουργίας της πλατφόρμας για ένα χρήστη τύπου διαχειριστή. Ο διαχειριστής μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει όσους χρήστες επιθυμεί, με περιορισμό δικαιωμάτων βάση τύπου χρήστη.

 • Ποίοι είναι οι τύποι χρήστη που προσφέρει η πλατφόρμα;

  Η πλατφόρμα προσφέρει τους εξής χρήστες: Διαχειριστής, Καθηγητής, Γραμματεία, Λογιστήριο, Μαθητής και Γονέας (Λογισμικό Φροντιστηρίων)

 • Υπάρχει Τεχνική υποστήριξη;

  Η πλατφόρμα ελέγχεται σε καθημερινή βάση για σφάλματα ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Σε περίπτωση τεχνικής βλάβης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@groovygenie.com ή τηλεφωνικώς στο 2103007917 (Δ-Π: 1000-1800)

 • Μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων;

  Σε περίπτωση μηνιαίας συνδρομής, δεν επιστρέφεται το ποσό της μηνιαίας καταβολής. Σε περίπτωση αγοράς ετήσιου πακέτου, επιστρέφεται το ποσό της βάση των όρων χρήσης της υπηρεσίας

 • Μπορώ να δοκιμάσω την υπηρεσία σας δωρεάν;

  Φυσικά! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε δωρεάν τη πλήρη λειτουργία του λογισμικού σε όποιον θέλει να δοκιμάσει την υπηρεσία μας. To Demo που διαθέτουμε προσφέρει όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας

Συχνές ερωτήσεις για την Τεχνική Υποστήριξη ιστοσελίδας

  Στείλε μας την ερώτηση σου