Δώσε Ταυτότητα στην Επιχείρηση σου

Κάνε την επιχείρηση σου να ξεχωρίσει, μεταδίδοντας ξεκάθαρα την κουλτούρα και στρατηγική σου στους πελάτες και συνεργάτες σου.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
hero-img
Shape
Shape
Shape
Shape
Shape
Shape

Υπηρεσίες Branding

Κάθε σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να έχει μια μοναδική και ξεχωριστή παρουσία στο χώρο της αγοράς. Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στοιχεία μιας εταιρίας είναι το λογότυπο της, αλλά και ο τρόπος αλληλεπίδρασης με τον πελάτη. Η ομάδα της GroovyGenie είναι εδώ για να σου προσφέρει αυτήν την διαφοροποίηση.

Έρευνα & Συλλογή Δεδομένων

Συλλέγουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση σου, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που θέλεις να προσφέρεις, την κουλτούρα σου, τον πιθανόν ανταγωνισμό σου και στη συνέχεια θα αναλύσουμε και θα σου ετοιμάσουμε μια ολοκληρωμένη ταυτότητα για την επιχείρηση σου.

hero-img
hero-img

Δημιουργία Εταιρικής Ταύτοτητας

Η δημιουργία της εταιρικής σου ταυτότητας (branding) αποτελεί για εμάς ένα ιδιαίτερα σημαντικό και μείζονος σημασίας έργο. Άλλωστε, αυτή θα αποτελέσει την αρχική αλληλεπίδραση της επιχείρησης σου με πελάτες και συνεργάτες, ενώ παράλληλα θα μεταφέρει το ύφος, τη δραστηριότητα και την κουλτούρα της. Για αυτό το λόγο οφείλει να είναι μοναδική και να αναδεικνύει όσο το δυνατόν περισσότερα χαρακτηριστικά της επιχείρησης σου. Θα σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε με τρόπο τέτοιο, ώστε η εταιρική σου ταυτότητα να είναι σύμφωνη με το “προφίλ” της εταιρίας σου και να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων σου.

Τι περιλαμβάνει το Branding μας

Η δημιουργική μας ομάδα, θα σου ετοιμάσει την εταιρική ταυτότητα που χρειάζεται η επιχείρηση σου. Καλύπτουμε, μεταξύ άλλων, τις παρακάτω δημιουργικές εργασίες branding:

  • Δημιουργία λογότυπου και σήματος εταιρίας
  • Επιλογή Γραμματοσειράς
  • Δημιουργία ψηφιακής υπογραφής
  • Βασική παλέτα χρωμάτων
  • Δευτερεύουσα παλέτα χρωμάτων
  • Σύμβολα και Εικονίδια
  • Παρουσίαση προϊόντων
  • Φυλλάδια και κατάλογος προϊόντων

Γιατί GroovyGenie

Στόχος μας είναι η επιτυχία σου, για αυτό και είμαστε πάντα δίπλα σου. Αναλύουμε και σχεδιάζουμε την παρουσίαση και προβολή της επιχείρησης σου ανάλογα με τις τωρινές, αλλά και μελλοντικές σου ανάγκες, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου σήμερα και αύριο.

man man man man

Σου προτείνουμε αυτό που χρειάζεσαι

Η ομάδα μας θα σου ετοιμάσει όλο το υλικό που χρειάζεσαι για μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα, καλύπτοντας τόσο τις σημερινές όσο και τις αυριανές σου ανάγκες.

Μοναδικότητα & Διαφοροποίηση

Η δημιουργία της εταιρική σου ταυτότητας θα ορίζεται από αυθεντικότητα και πρωτοπορία, ώστε να ξεχωρίζει και μένει στην μνήμη των πελατών σου.

Εκπόνηση εργασιών

Με την παραλαβή της παραγγελίας σου, η ομάδα μας θα ξεκινήσει αμέσως να εργάζεται για την εταιρική σου ταυτότητα. Θα σε κρατήσουμε σε πλήρη ενημέρωση καθ 'όλη τη διάρκεια των σταδίων της δημιουργίας μέχρι αυτή να παραδοθεί.

Υποστήριξη

Με την παράδοση της εταιρική σου ταυτότητας, η συνεργασία μας δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να σε υποστηρίζει καθ 'όλη τη διάρκεια εφαρμογής της, καθώς προσφέρουμε εγγύηση καλής λειτουργίας 6 μηνών για όλα τα παραδοτέα έργα μας.

Αίτημα για Branding

Επίλεξε την GroovyGenie για την Εταιρική σου Ταυτότητα. Συμπλήρωσε τα στοιχεία επικοινωνίας σου και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συζητήσουμε τις ανάγκες σου.